Chocolademelk met kaneel

  • Kopiëren naar bureaublad
Chocolademelk met kaneel main image
Gerelateerd product:
Inductiekookplaten
Ontdek meer
Moeilijkheid
Makkelijk
Voorbereiding
2 Minuten
Kooktijd
5 Minuten
Porties
4 personen
Warm koude namiddagen op met de warmte van de bekendste winterlekkernij. Een lekker tussendoortje dat goed is voor de gezondheid: kaneel is met zijn kruidige geur een natuurlijk hulpmiddel tegen de eerste kwalen van het winterseizoen.
Chocolademelk met kaneel ingredients
Glutenvrij
Vegetarisch
Omnivoor

Ingrediënten

  • Suiker 6 eetlepels
  • Maïzena 6 eetlepels
  • Bittere cacao 6 eetlepels
  • Donkere chocolade 100 g
  • Kaneelpoeder .
  • Melk .

Beschrijving

1. Snijd de chocolade met een mes in grove stukken en doe deze in een mixer met de suiker, maïzena, kaneel en cacao. Meng tot een fijn en homogeen poeder.
2. Zet de kookplaat op.
3. Neem een steelpan, giet er 800 ml melk in en het klaargemaakte poeder, kook tot de chocolademelk dik en romig wordt. Drink warm op.
Inductiekookplaten

Gerelateerd product:

Inductiekookplaten

Wij bieden een brede keuze aan inductiekookplaten voor intuïtief en moeiteloos koken.
Gerelateerde recepten