Ingrediënten
- Bladerdeeg 500 g
- Bevroren spinazi 500 g
- Gezoute ricotta 300 g
- Geklopt ei 1
- Parmezaanse kaas 30 g
- Pecorino 30 g
- Nootmuskaat -
- Peper een sneufje
- Smeltkaas plakjes 5
- Melk een paar druppels
Beschrijving
1. Kook de spinazie en laat uitlekken. Hak deze grof en voeg de ricotta, het ei, de kazen, zout, peper en nootmuskaat toe. Meng goed.
2. Bestrooi het Crisp® bord met paneermeel, verdeel het bladerdeeg in twee stukken. Gebruik de helft om het Crisp® bord te bedekken, waarbij de buitenranden iets dikker zijn.
3. Bedek eht deeg met plakjes kaas en giet het spinazie en kaasmengsel eroverheen. Bedek met het resterende bladerdeeg, duw de buitenranden dicht. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bestrijk met de eierdooier en een scheutje melk. Bak gedurende 12 minuten op de Crisp® functie.