Leonie's Portobello’s uit de oven met Boursin en broodkorst

  • Kopiëren naar bureaublad
Leonie's Portobello’s uit de oven met Boursin en broodkorst main image
Gerelateerde technologie:
Crisp magnetron
Ontdek meer
Moeilijkheid
Makkelijk
Voorbereiding
4 Minuten
Kooktijd
8 Minuten
Porties
4 personen
Recept gecreëerd door
Leonie ter Veld
Leonie's Portobello’s uit de oven met Boursin en broodkorst ingredients
Vegetarisch
Omnivoor

Ingrediënten

  • Portobello's 4
  • Kruidenroomkaas (bij. Boursin) 1
  • Sneetjes (oud) brood 2
  • Pijnboompitten 4 el
  • Gemengde sla 50 gram
  • Olijfolie scheutje
  • Buffelmozzarella 1 bol
  • Knoflook 1 teen

Beschrijving

1. Smeer de hoed van de portobello’s in met olijfolie. Leg ze op de bolle kant in de Crisp schaal. Doe in iedere portobello twee theelepels kruidenroomkaas. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de portobello’s.
2. Verkruimel de snedes brood samen met de pijnboompitten in een hakmolen. Pers de teen knoflook uit en doe die erbij, samen met een scheutje olijfolie.
3. Verdeel het broodkruim over de portobello’s en zet ze in de combimagnetron. Gebruik de Crisp functie en laat de portobello’s in 8 minuten gaar, goudbruin en crispy worden.
4. Serveer op een bedje van gemengde sla.
4. Leonie's Portobello’s uit de oven met Boursin en broodkorst - step4
Crisp magnetron

Gerelateerde technologie:

Crisp magnetron

Met de Crisp-functionaliteit geef je je voedingsmiddelen een knapperige en gouden buitenkant.
Gerelateerde recepten