Leonie's Crispy aardappeltjes met spek, champignons en bosui

  • Kopiëren naar bureaublad
Leonie's Crispy aardappeltjes met spek, champignons en bosui main image
Gerelateerde technologie:
Crisp magnetron
Ontdek meer
Moeilijkheid
Makkelijk
Voorbereiding
5 Minuten
Kooktijd
10 Minuten
Porties
4 personen
Recept gecreëerd door
Leonie ter Veld
Leonie's Crispy aardappeltjes met spek, champignons en bosui ingredients
Omnivoor

Ingrediënten

  • Gekruide aardappeltjes 500 gram
  • Biologische spekjes 100 gram
  • Champignons 125 gram
  • Bosui 2 stuks
  • Roomboter 25 gram
  • Rozemarijn 3-5 takjes

Beschrijving

1. Snijd de champignons in plakjes en de bosui in ringen.
2. Meng de gekruide aardappeltjes met de spekjes, champignons en bosui in een grote kom door elkaar. Verdeel dit mengsel over de Crisp ovenschaal met hoge opstaande rand.
3. Verdeel wat stukjes boter door de aardappelen en zet de schaal in de combimagnetron.
4. Bak de aardappeltjes mooi goudbruin en crispy in 10 minuten op de Crisp functie.
5. Serveer dit gerecht met een stukje vlees en een frisse salade.
Crisp magnetron

Gerelateerde technologie:

Crisp magnetron

Met de Crisp-functionaliteit geef je je voedingsmiddelen een knapperige en gouden buitenkant.
Gerelateerde recepten