Francine's Burrata pizza met Crisptechnologie

  • Kopiëren naar bureaublad
Francine's Burrata pizza met Crisptechnologie main image
Gerelateerde technologie:
Crisp magnetron
Ontdek meer
Moeilijkheid
Makkelijk
Voorbereiding
5 Minuten
Kooktijd
12 Minuten
Porties
2 personen
Recept gecreëerd door
Francine Lankamp
Francine's Burrata pizza met Crisptechnologie ingredients
Omnivoor

Ingrediënten

  • Pizzadeeg (kant en klaar) 1
  • Geraspte kaas 75 gram
  • Burrata 1 bol
  • Pizzasaus 4 el
  • Parmaham 4 plakken
  • Verse basilicum 4 blaadjes
  • Oregano 1 tl
  • Kapper appeltjes 6

Beschrijving

1. Pak het pizzadeeg erbij en snijd er een rondje van ter grootte van de Crispplaat. Leg het dan direct op de Crispplaat.
2. Besmeer het deeg met de pizzasaus, en strooi de geraspte kaas erop. Zet de Crispplaat in de combimagnetron en zet hem op Crispfunctie. Bak de pizza in 10 tot 12 minuten gaar.
3. Schep de pizza op een houten plank en leg de bol burrata erop, breek hem open en verdeel de kaas over de pizza.
4. Beleg de pizza met de Parmaham, olijven, kapper appeltjes, oregano, en verse blaadjes basilicum.
5. Heerlijk happen!
Crisp magnetron

Gerelateerde technologie:

Crisp magnetron

Met de Crisp-functionaliteit geef je je voedingsmiddelen een knapperige en gouden buitenkant.
Gerelateerde recepten