Leestijd: 1 minuut
Hoewel havermoutpap al eeuwenlang bestaat, is het de afgelopen jaren weer helemaal hip geworden, vooral onder jongeren en sportfanaten. Dankzij social media staan de geweldige gezondheidsvoordelen van dit voedzame ontbijt volop in de spotlights. Havermoutpap heeft vele voordelen. Het heeft een lage glycemische index en is rijk aan eiwitten en vezels, wat het een uitstekende keuze maakt om je cholesterol te verlagen. Maar dat is nog niet alles! Havermoutpap geeft je snel een heerlijk vol gevoel, waardoor het de absolute favoriet is onder sporters die de dag energiek willen beginnen.
Stappen
1. Meng alle ingrediënten in een magnetronbestendige beker.
2. Druk op de Auto Cook, kies het programma en druk vervolgens op Jet Start.
3. Roer stevig indien nodig.
4. Wanneer de kooktijd voorbij is, laat je de havermoutpap een paar minuten rusten. Voeg daarna een smaakvolle twist toe met wat chocolade, vers fruit of honing.
Ingrediënten
- 160 gram haver
- 320 milliliter melk
- Snufje zout